KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kadra

Kadra i pracownicy 

Dyrektor przedszkola: mgr Anna Krysztofiak

Wicedyrektor: mgr Małgorzata Radko

Grupa  I  „Pszczółki”                                                                                     
  • mgr Marta Galińska – nauczyciel
  • mgr Anna Krych - Mindak – nauczyciel
  • Grażyna Wieczorek – pomoc nauczyciela
  • Katarzyna Apelt – woźna oddziałowa
Grupa  II  „Żabki”
  • mgr Agnieszka Kwiatkowska – nauczyciel
  • mgr Aleksandra Wozikowska – nauczyciel
  • Justyna Fudała – pomoc nauczyciela
  • Magdalena Wójcik – woźna oddziałowa
Grupa  III  „Motylki”
  • mgr Aleksandra Hardej - nauczyciel
  • mgr Anna Krysztofiak – nauczyciel
  • mgr Anna Kopańska– nauczyciel
  • Elżbieta Patelska – woźna oddziałowa
Grupa  IV  „Biedronki”
  • mgr Aneta Guz - nauczyciel
  • mgr Agnieszka Talaga - nauczyciel
  • Anna Żukowska - woźna oddziałowa
Grupa  V  „Kreciki”
  • mgr Małgorzata Radko– nauczyciel
  • mgr Anna Kowalska – nauczyciel
  • Marzena Rakocińska – woźna oddziałowa
Grupa  VI  „Bocianki”
  • mgr Anna Jarczak – nauczyciel
  • mgr Kinga Dąbrowska – nauczyciel
  • Katarzyna Kos  - woźna oddziałowa
Nauczyciel rytmiki
  • mgr Małgorzata Dębińska - Kapsiak
Specjaliści
  • mgr Luiza Paplińska – Muc – logopeda
  • mgr Anna Kostrzewska – psycholog
Administracja
  • Małgorzata Kuba – kierownik gospodarczy
Pracownicy bloku żywieniowego
  • Zofia Delibska – kucharka
  • Monika Pietrzak – kucharka
  • Henryka Popowska– kucharka
Szatniarka
  • Marta Dymek
  • Dorota Iwańska
Dozorcy
  • Marek Witkowski
  • Jacek Ejchler