KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kalendarz imprez

miesiąc

tytuł

data, godzina

Wrzesień

„Witaj przedszkole - zabawa muzyczno-taneczna

 

17.09.2020 godz.11.00

Październik

Alpaki spotkanie ze zwierzętami na terenie ogrodu przedszkolnego

"Opowieści Leśnej Polany" - przedstawienie muzyczne

01.102020 godz. 9.00

21.10.2020 godz. 9.00 i 9.30

Listopad

"Pluszowy miś"koncert muzyczny i zabawa taneczna

Planetarium

25.11.2020 godz. 11.00

06.11.2020 godz. 11.00

Grudzień

„Spotkanie z Mikołajem”

Warsztaty zdobienia pierników

 07.12.2020 godz. 9.30

14.12.2020 godz. 9.00

Styczeń

„Bajka o Smogu Niewawelskim”  - przedstawienie teatralne o ekologii

 

12.01.2021 godz. 9.00

Luty

„Bal karnawałowy”  - zabawa taneczna

 

 

 

02.02.2021  godz. 9.15 i 10.00

 

 

 

Marzec

"Co piszczy w trawie - czyli barwny świat owadów"  - zabawa taneczna, przedstawienie

 

 

17.03.2021 godz. 11.00

 

Kwiecień

 

"Mój przyjaciel pies"-  zapoznanie się z owczarkiem szwajcarskim, zasady bezpieczeństwa

 

14.04.2021 godz. 9.00 i 9.20

Maj

"Z Wisłą przez polską krainę" - przedstawienie muzyczne z okazji Dnia Flagi

Warsztaty rękodzieła - prezent niespodzianka dla mamy

"Niebezpieczne zabawy nad wodą" - przedstawienie teatralne

 

05.05.2021 godz. 9.00

17.05.2021 godz. 9.00

18.05.2021 godz. 9.00

 

Czerwiec

 "W mydlanej bańce"zabawa i animacje z bańkami mydlanymi

 

02.06.2021 godz. 11.00

Harmonogram przedstawień i koncertów  to zaplanowane działania finansowane z wpłat na Radę Rodziców.       

Tylko dokonane przez państwa wpłaty pozwolą nam sfinansować zaplanowane przedstawienia i koncerty.